About

Pa da pocnem… ponovo, ovog puta malo starija, nova ja. Kad sam prvi put kreirala svoj blog, na bloggeru, u februaru 2014 pisalo je za pocetak ovako: mlada, ambiciozna, putujem, jedem, spavam, pijem, citam, plesem, racionalna, realna, a opet zaljubljiva, 27 godina, iz Beograda, ali i iz ostalih mesta po svetu, malo tamo malo vamo, organizovana, tetka saveta svima osim sebi, samostalna, radna, i tako dalje…

Nista se posebno nije promenilo, osim naravno godina, pa posto je jos uvek 2015. i decembar, mogu reci ni one nesto mnogo- 28. Heh, eto lepote ne prelaska na ovaj sajt u januaru. Eto ponekad je jedan mesec ustvari jedna godina.

No, da nastavim. U pocetku nisam znala da li bih vise volela da ovaj moj blog neko cita ili ne. Ali, sad kako sam skoro dve godine u ovim blogerskim vodama, citajte ljudi slobodno, cak  sta vise recite koju lepu rec! Salu na stranu, sto bi rekli- ko voli nek’ izvoli.

A svi vi koji nekim slucajem zavirite, i jos vecom slucajnoscu se pronadjete u nekim od postova- sta da vam kazem…ako vam prija nesto sto procitate bas ce mi biti drago, a ako ne, onda, kako bih vam rekla…pa i bolje sto ste procitali 🙂

E sad, akteri su se malo izmenjali, ovi zenski ostali isti, uh a muski bogami, izmenjali su se fino i neocekivano. Evo malog intro-a:

JeCa- drug u svemu. Moja nesudjena cimerka a od nedavno izabrana KuMa. Pijemo, jedemo, razvlacimo se, putujemo. Da smo jos uvek u studentskim danima bile bi nerazdvojne. Ovako uz posao…ali mamurluk uvek lecimo zajedno.

JoKa- nezameljiv prijatelj. Jos iz srednjoskolskih dana. Glas razuma. Beskrajna analiza. Izgubimo se analizirajuci. Duhovni vodja ako odlucim da se krstim- od da! Odluka doneta!

Nemac- Nakon kojekavih peripetija, preboljena ljubav, trebalo je puno vremena i razno raznih situacija, ali to je ono sto je cinilo zivot zanimljivim.

SoNja, KeVa, OlJa, Miss AAA, JeMi- ono kad upoznas zenske osobe koje shvatis da ustvari znas vec ceo zivot. Sa nekom sam slicna, sa nekom potpuno suportna, ali na kraju parade nista bez zenske solidarnosti. Uzivanje u dobroj hrani i vinu su ipak na svima na prvom mestu.

Amer- Opaa, ni manje ni vise nego Djuvegija! Buduci Zmu. U pocetku samo razlog zbog kojeg sam i krenula da raspakujem svoje kofere i pokrenula ovaj blog. U tom trenutku ni ne sluteci da ce dobiti ovaj status.

I tako, da ne bi bilo prodje dan za danom za kockastim ekranom (a ko bi rekao da bi to mogao da bude i kompjuter?!), odlucila sam da prenesem misli, mailove, beleske u jedno- blog!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s