Kuvana noga

Za moje trenutno stanje, da ne kazem raspolozenje, postoje dve opcije: a. oni crancky dani pre onih dana su se poklopili i dovode do hormonalnog disbalansa, b. spadam u one neverovatne zene koje su trudne a ipak imaju one dane i saznaju da su trudne u 6. mesecu trudnoce. Jel ste gledali nekad na onim glupim kanalima tipa E!, tlc, i sl., one emisije o skrivenim trudnocama?! Kad devojke ni ne znaju i onda BUM samo odjednom krene porodjaj!!

Ok, preterujem. Aliii upravo sam se rasplakala na nemacku romanticnu komediju koju uporno vrte na onom Fox Movie, na seriju o kevi koja drzi baseball treninge sa Fox Lifea, i samo jos fali da pustim suzu na Malu Nevestu!! Mislim sto bi rekli, what d hell??

Nemam problem neki sad konkretan, sve i da hocu ne mogu sad da radim hopa-cupa, na poslu super, posle posla ok, i sta sad? Sta god da je, nikako ne smem da gledam Malu Nevestu. Ha-ha. Bilo bi smesno da nije polu tragicno.

I sad, posto sam se danas tragicno isplanirala sa svojim vremenom- slucajnost? ne bih rekla- budjavim u krevetu od 18:30. Ovo je kao ono kad ste bolesni ko klinka pa poslednji dan, kad ste zdravi ali i dalje pod budnim okom roditelja ne mozete da se maknete i moraaa taj jos jedan dan da se odlezi. Bljak. Sto bi gospodja majka rekla- ko kuvana noga. E bas tako. Preterano emotivna kuvana noga. Yeah.

I zasto sad kad ukucam kuvana noga na googleu umesto slike noge u loncu sto bi covek ocekivao izlaze slike Novaka i Jelene i princa Williamsa sa onom njegovom, kako se vec zvase?! Agrh, odustajem od potrage i da ne bih okacila przene pilece batake iz KFC eto mojih japanki sa mora. Eto!

Posted via Blogaway

Posted via Blogaway

Posted via Blogaway

Advertisements
This entry was posted in joie de vivre. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s